HTML

Minden, ami szép és jó (vagy csúnya és rossz)

A nagy összevisszaság, ami a fejemben van.

Friss topikok

2008.05.07. 12:49 Hoppancs

4 Minutes

Madonna legújabb klipjét elnézve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a pop királynője ezúttal úgy döntött, a kényelmes megoldást választja, és a jól bevált amerikai menővideó receptet követi. Ez utóbbi pedig nagyon egyszerű. Mindössze három elemet kell variálni, a következőképpen:

1.Verzió

Justin Timberlake nyávog középen, egyk oldalán szexi csaj(ok), másikon afroamerikai rapper. Mindannyian tisztességesen teszik a dolgukat.

2.Verzió

Egy jó nő énekel, mellette afro rapperrel, Justin Timberlake néha belevernyog.

3.Verzió

Gigamegamenőkirályszupersztár afro rapper szövegel, miközben nőcik vonaglanak körülötte, a refrént pedig Justin Timberlake szolgáltatja.

Természetesen ezek leegyszerűsített képletek. Például előfordulhat, hogy nem pont ilyen az elrendezés, illetve -bármilyen sokkoló - vannak olyan videók, amelyekben egyáltalán nem szerepel Justin Timberlake. Mégis, ezek alapján próbáljuk megállapítani, hogy a 4 Minutes melyiknek felel meg a három közül! Mindenki kap erre 4 percet:

https://www.youtube.com/watch?v=bHHUhcV2eVY

Sikerült?

Taláált! Igen, a 2. volt az! Gratulálok a helyes megfejtőknek!

Madonnának kevésbé gratulálok, mert tőle kicsit többet vártam volna. Persze nem rossz a szám a maga műfajában (rángatózva táncolós árenbí izé), sőt, a trenddel dacolva még néhány értékelhető dallam is található benne. A koreográfia profi, a rapper csak az elején és végén tűnik fel, Justin meg magához képest emberi hangokat ad ki. Asszem, ezek volnának a pozitívumok.

Kíváncsian várom a folytatást.

 


1 komment · 1 trackback

Címkék: zene kultúra klip madonna 4 minutes


A bejegyzés trackback címe:

https://cseppetsembolcs.blog.hu/api/trackback/id/tr14458280

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: condensing boiler installation guide 2018.09.07. 00:42:38

What Are The Movies Available On Netflix. small Double policia offer ningun Future Verde bring - trunexslowli

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jayville 2008.05.08. 14:52:10

A mostani Madonna nem jó. Csak a régi. Szerintem.
süti beállítások módosítása