HTML

Minden, ami szép és jó (vagy csúnya és rossz)

A nagy összevisszaság, ami a fejemben van.

Friss topikok

2009.05.26. 19:47 Hoppancs

Egy kis csemege Almodóvar kedvelőknek

A spanyol rendező rajongóinak szeretnék most kedveskedni azzal, hogy nagylelkűen közzéteszek némi információt egy érdekes színházi produkcióról, amit az ő munkássága ihletett.

Jaross Viktórianeve ismerős lehet azoknak, akik látták a Thália Színház L'élek az esőben című szürreális táncjátékát, ami sajátos módon járta körbe a férfi-nő kapcsolatot. Ezúttal egy almodóvar-i hangulatú darabot vitt színre Hernádi Judit főszereplésével, zenés-táncos formában bemutatva egy pszichológus és páciensei álomszerű kalandjait. A Mindent Magamról című alkotást a Millenáris Fogadóban lehet megtekinteni május 27-én és 28-án. Jegyek még kaphatók, én is kb. 10 perce vettem a holnapira, szóval még nem késtem el teljesen ezzel a kis ajánlóval.

A sorozatrajongók számára talán vonzóbbá teszi a produkciót, hogy láthatjuk benne Szanitter Dávidot a Jóban Rosszban című szappanoperából, (COMING OUT: Igen, szoktam nézni!Huh...Hát kimondtam...) és Kakasy Dórát, aki újabban a Barátok köztben tűnik fel (ez utóbbiról leszoktunk, miután már a fikázás öröméért sem érte meg az időt vesztegetni vele)

Végül, de nem utolsósorban a fontosabb karakterek egyikét a fantasztikus Kovács Vanda formálja meg, aki mostanában szintén meghódította a televízió világát az előbb említetteknél jóval színvonalasabb Tűzvonalban  című sorozatban, amiben Anitát játssza.

 

 

Jól hangzik, ugye?:-)


Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: zene kultúra színház tánc hernádi judit millenáris szürrealizmus pedro almodóvar kovács vanda jaross viktória szanitter dávid király attila kakasy dóra fodor annamária


A bejegyzés trackback címe:

https://cseppetsembolcs.blog.hu/api/trackback/id/tr571145269

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.05.29. 11:37:14

Bordás Ezredes mentőakcióA comment.com tegnap adott hírt arról a sajnálatos tényről, hogy a ma este végetérő harmadik évaddal (Tessék nézni a befejező részt!) leveszik a műsorról a Tűzvonalban szériát. Néhány vélemény a hozzászólóktól: Wita.hu Joe:…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása