HTML

Minden, ami szép és jó (vagy csúnya és rossz)

A nagy összevisszaság, ami a fejemben van.

Friss topikok

2008.03.30. 00:30 Hoppancs

Desperately seeking C.F.

Miután elpanaszoltam, hogy Corinna kissé elhanyagol mostanában, egy rövid időre ismét abban a hitben ringathattam magam, hogy változás következik be ebben a számomra érthetetlen helyzetben. Február elején ugyanis kaptam tőle egy üzenetet, amiben biztosított barátságáról és ellátott pár kecsegtető ígérettel a jövőre vonatkozóan. E rövid, de biztató szösszenet után azonban nem csupán engem kezdett el ismét mellőzni, hanem a Myspace-re sem jelentkezett be egy kerek hónapig. Ez a viselkedés pedig Corinna internetes előéletét ismerve több volt mint ijesztő. Az a lány, aki korábban már-már zavarbaejtően aktív volt a különféle blogbejegyzések és bulletin üzenetek küldözgetésében, hirtelen mintha köddé vált volna. "Barátai" kezdtek is komolyan aggódni, amikor egyszercsak ismét feltűnt, egy rövid időre, hogy aztán végleg elhagyja virtuális világot.

Igen, jól olvastátok. Corinna mostmár tényleg végképp felszívódott. Nem  csupán a myspace-es oldalait törölte, de eltűnt a Youtube-ról, és a hivatalos honlapja sem létezik többé. Mindez szinte előzmények nélkül, egyetlen furcsa búcsúüzenet után történt, amit nekem sajnos nem volt alkalmam elolvasni, így még a többieknél is kevesebbet tudok az okokról. Ezzel a kellemetlen fordulattal a korábbi bejegyzésemben található linkek is szinte mind értelmüket vesztették. A Cdbaby ugyan még árulja a lemezeit, de egyenlőre ez az utolsó nyom, ami maradt utána.

Igazából nem tudom, mit gondoljak erről az egészről. Kezdjek komolyan félni, hogy valami nagy baj történt? Vagy tulajdonítsam mindezt kissé labilis elmeállapotának? Mindegy is hogyan vélekedem én erről a jelenségről, hisz az igazságot nem deríthetem ki.

Februári utolsó kommentjében azt ígérte, küld nekem egy csomagot. Akkor nagyon örültem ennek, hiszen régebben sok jó cuccot kaptam tőle. A történtek fényében azonban már nem a tartalma miatt várom a küldeményt, hanem azért, mert nagyon jól jönne egy életjel.

De valami azt súgja, hogy nem fog megérkezni.


1 komment

Címkék: barátság corinna fugate


A bejegyzés trackback címe:

https://cseppetsembolcs.blog.hu/api/trackback/id/tr53402741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jayville 2008.04.02. 23:49:28

Ez elég para. El tudom képzelni, mennyire idegesítő lehet :S
Remélem azért tűnt csak el, mert besokallt a virtuális világ szépségeivel. Ehh.
süti beállítások módosítása