HTML

Minden, ami szép és jó (vagy csúnya és rossz)

A nagy összevisszaság, ami a fejemben van.

Friss topikok

2013.05.13. 15:16 Hoppancs

Törülközőnap 2013 - Idén segíthetnek is a Douglas Adamsre emlékezők

Már csak tizenegyet kell aludni, és újra itt van kedvenc ünnepem, a törülközőnap, amelynek alkalmából idén Budapesten a Hősök terén, Debrecenben pedig az egyetem főépülete, valamint - a Debreceni Moly Klub szervezésében - a Nagytemplom előtt emlékeznek meg Douglas Adamsről, és a Galaxis útikalauz bölcsességeiről. 

Fáj a szívem, hogy sehol sem lehetek ott, de ha már így alakult, igyekszem hírét vinni a rendezvényeknek, köztük is elsősorban a budapestinek, amelyet most először jótékonykodással is összekötnek. A kihelyezett gyűjtőpontokon két hajléktalanok ellátásával foglalkozó intézmény,  - a Léthatáron Alapítvány "Isola" Éjjeli Menedékhely, és a Twist Olivér Alapítvány Nappali melegedője - részére adhatnak le törülközőket az arra járók. Az egyetlen megkötés, hogy a törcsi tiszta és használható legyen. 

Mindhárom esemény a Facebookon (hol máshol?) szerveződik, a budapestihez ITT, a debreceniekhez pedig ITT  vagy ITT lehet csatlakozni. Legalábbis virtuálisan, személyesen meg majd aznap, a helyszínen.:)

Towel Day - Don't Panic


Szólj hozzá!

Címkék: budapest anglia kultúra humor brit irodalom hajléktalan jótékonyság abszurd adomány towel day douglas adams az élet a világmindenség meg minden 2013 galaxis útikalauz stopposoknak törülközőnap nappali melegedő éjjeli menedékhely Léthatáron Alapítvány Twist Olivér Alapítvány törülközőgyűjtés


A bejegyzés trackback címe:

https://cseppetsembolcs.blog.hu/api/trackback/id/tr65298376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása