HTML

Minden, ami szép és jó (vagy csúnya és rossz)

A nagy összevisszaság, ami a fejemben van.

Friss topikok

2009.05.09. 11:25 Hoppancs

A művész, akit egykor Corinnának hívtak...

Kíváncsi vagyok, olvasóim közül emlékszik-e még valaki Corinna Fugate-re és az ő rejtélyes eltűnésére. Nos, emberek, több, mint egy év után előkerült, méghozzá Rose Mercury néven, teljesen megújulva. Elmondása szerint a múlt esztendőt Angliában töltötte, és ellátogatott a Hever Castle-höz, ahol Boleyn Anna gyermekkorát töltötte. Nem is Corinna (akarom mondani, Rose) lenne, ha nem érintette volna meg a hely szelleme, és nem érzett volna különös lelki közösséget a néhai királynéval. Talán ennek köszönhető, hogy beszéde megváltozott, pontosabban felvett egy - anyanyelvűek szerint elég gáz - brit akcentust, és kényszeresen "darling"-nak szólítja ismerőseit.

Állítólag a távol töltött idő során az élethez való hozzáállása pozitív irányba változott, amit az is bizonyít, hogy mostanában ilyen vidám képeket tesz fel magáról:

Meggyőző, ugye?

Bevallom, bármilyen jóindulatú próbálok lenni, úgy érzem, ez az eltűnés pontosan megtervezett marketingfogás volt. Soha nem árt egy művésznek, ha némi misztikus homály lengi körül, ha újjászületésről, valódi önmaga megtalálásáról mesélhet izgatott rajongóinak. Utóbbiakat, mint tudjuk, ő barátainak nevezi, mert nem hisz a rajongó szóban. Nos, ha valóban ez a helyzet, talán a "barátok" megérdemeltek volna egy normális üzenetet, mielőtt egy évre kilépett az életükből. Rose, aki oly nagy átéléssel tud szenvedni, ha vélt, vagy valós sérelem éri, úgy tűnik, mások érzelmeire már kevesebb figyelmet fordít.

A hűséges hódolók, akiknek nagy része labilis lelkiállapotú, öngyilkos hajlamú, magányos ember, mindvégig fenntartották Corinna "emlékét", és valódi megrázkódtatást jelentett nekik a példakép és támasz elvesztése. Most viszont örülhetnek, hiszen visszatért, és új album megjelentetését helyezte kilátásba, Petals címmel. Jelenleg ezen dolgozik lázasan, én pedig bízom benne, hogy jó lesz.

A reklámkampány mindenesetre hatásosra sikerült.


1 komment

Címkék: zene anglia myspace london újjászületés corinna fugate rose mercury


A bejegyzés trackback címe:

https://cseppetsembolcs.blog.hu/api/trackback/id/tr861109915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jayville · http://jayville.blog.hu/ 2009.05.12. 02:29:30

Nem tudom, Corinna szerintem még nem gyógyult ki a világfajdalmából.
süti beállítások módosítása